Здорові і дужі зі спортом дружимо!

«...Піклування про здоров’я - найважливіша робота вихователя. Від життєрадісності, бадьорості залежить духовне життя, світосприйняття, розумовий розвиток, віра у свої сили»
В. Сухомлинський
Всесвітній день здоров'я (World health day) - святкують щороку 7 квітня з 1950 року. Святкування цього дня увійшло в традицію багатьох країн.
Педагогічний колектив нашого закладу впевнений: якщо правильно і цікаво організувати свято для малюків, то вони запам'ятають цей день назавжди і будуть охоче дотримуватися всіх правил здорового способу життя. Фізкультурно-оздоровчі заходи системно проводяться в нашому дошкільному закладі, використовуються різноманітні форми роботи з дітьми.
Цього року День здоров’я в "Барвінку" розпочався з яскравих, творчо оформлених руками наших вихованців, їх батьків та педагогів, фото колажів, які прикрашали фойє закладу під назвою «Я і вдома, і в садку з фізкультурою дружу!».

/Files/images/2015-2016/IMAG1137.jpg

О восьмій ранку малята зібрались у музичній залі, де на них чекала весела і невгамовна клоунеса Вітамінка. Під бадьору і ритмічну музику увесь садочок приймав участь у фестивалі ранкової гімнастики «Рух заради здоров’я».


Галерея "Ранкова зарядка «Рух заради здоров'я» "

Впродовж тижня, присвяченого Всесвітньому Дню здоров’я, барвінчата подорожували країною Нехворійкою, знайомились з лікарськими травами, складали Квітку Здоров’я, вчилися, як його зберігати і примножувати, яких правил безпеки треба дотримуватися, щоб не зашкодити здоров'ю.
Під час спортивних змагань «Дружнє сафарі» дошкільнята вболівали за дві команди «Травоїдні» та «Хижаки». У цікавих естафетах та іграх малюки показали неабияку спритність та командний дух! В чесній боротьбі перемогла дружба!


Галерея "День здоров'я 2018"

Спортивні баталії продовжились на ігрових майданчиках. На свіжому повітрі на дітей чекали ігри на увагу, швидкість, спритність та влучність, народні рухливі ігри.
Мета святкування Всесвітнього дня здоров’я в нашому дошкільному закладі - підкреслити цінність здоров’я кожної людини і людства в цілому, сприяти усвідомленню того, що здоров’я – це не відсутність хвороб, а фізична, психологічна, соціальна гармонія людини, її доброзичливе ставлення до оточення та до себе самої. Цього дня дошкільнята отримали багато цікавої інформації та заряд гарного настрію.
Хочеться вірити, що наші діти збережуть міцне здоров'я на довгі роки життя. Будьте здорові!

/Files/images/футбол.gif

Кiлькiсть переглядiв: 553

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.