Про нашу Новорічну чудасію...

Новорічні свята - чудова пора і прекрасна можливість подарувати дітям яскраві незабутні враження та приємні моменти. Тут все по – особливому святкове: і ошатна зала, і красуня ялинка, і тремтливе очікування Новорічних подарунків. Лунають зимові, дзвінкі, веселі, завзяті пісні, танці і хороводи. Запрошує в танок і сніжинок, і сніговичків, і принцес, і зайчиків, і ведмедиків, і розбійників, і усіх – усіх дітей Дід Мороз із Снігуркою. Дитячі очі світяться радістю і задоволенням. Ану, впізнайте мене! Я – невгамовна, трішечки хитра Лисичка-сестричка. А я – маленька, золотиста, сяюча, тендітна зірочка.
Як не зізнатися нам, дорослим, що ми і наші діти, дійсно потрапили в казковий світ, опинилися, неначе та Попелюшка, в таємничій, фантастичній, зимовій казці, зустрілися з її героями – Сніговою Королевою, веселими пінгвінятами та найпопулярнішими мультгероями!
Ми, педагоги і батьки маленьких артистів, пишаємося своїми вихованцями!

/Files/images/52889007_5fe3785be8be2850af322068cafea732.gif

У святково прикрашену музичну залу першими прийшли малюки групи перед дошкільного віку «Сонячні промінчики» (вихователі Колєснікова О.С., Алієва Л.Г.). Маленькі сніжиночки, намистинки і зайченятка подарували свої пісеньки, ігри і таночки ялиночці - головній героїні свята!

Галерея " Дід Мороз в гостях у малят"

Вихованці групи молодшого дошкільного віку "Веселий вулик" (вихователі Коломієць Н.І., ШутєєваО.Ю.) розмовляли з ялинкою, разом з Дідом Морозом грали, танцювали і намагались повернути на ялиночку вогники, які підступно вкрала бешкетниця Лисичка.


Галерея "Як Лисичка з малятами Новий рік стрічала"

Продовжили свята вихованці групи середнього дошкільного віку "Колосок" (вихователі Єрошенкова Т.В., Шутєєва О.Ю.). Для них Дідусь Мороз приготував новорічну казочку про рукавичку. Малята з радістю грали і співали разом з усіма мешканцями казкової рукавички.

Галерея "Новорічна рукавичка"

Для діток з групи компенсуючого типу «Надія» (педагоги Михальченко Т.М., Захарова М.А., Бурдіна О.А.) маленький чарівник, якого привів Дід Мороз, подарував чарівну скриню з новорічними дивами. Ляльки і кумедні цуценятка з радістю сприймали сюрпризи гостя: ігри, пісеньки, таночки.

Галерея "Чарівна скринька Діда Мороза"

Цей день вихованці старшого дошкільного віку (група «Чомусики», вихователь Данченко Г.І.) запам'ятають надовго. Саме вони разом із своїми улюбленцями – героями мультфільму «Щенячий патруль» вирушили в подорож за стрілками новорічного годинника до самої Снігової Королеви! Танці, веселі ігри, вірші і загадки змінювали одне одного, а Дід Мороз просто дивував своїм чарівництвом: засвітив у нічному небі чарівну новорічну зірочку, яка освітила «сніговий намет» з очікуваними подарунками!

Галерея "Як щенячий патруль Новий рік врятував"

В яскраве і радісне свято новорічної казки, неочікуваних пригод, пісень, хороводів, танців, ігор, та сюрпризів занурилися вихованці групи «Пізнайки» (середній дошкільний вік, вихователь П’ятигорець О.В.). Своїми дзвінкими голосочками, вправною грою на музичних інструментах вони вразили і Діда Мороза, і свого друга Сніговичка, якого щойно зліпили, і гостей свята.

Галерея "Як Дідусь Мороз рукавичку загубив"

Ще довго будуть наші барвінчата ділитися спогадами про незабутні враження і пригоди, Новорічну чудасію!
Кiлькiсть переглядiв: 439

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.