Олімпійський урок для барвінчат

Олімпійський урок для вихованців групи «Чомусики» провів тренер вищої категорії, суддя національної категорії з пауерліфтингу Максим Вікторович Голованов. Цікаво і доступно розповів колишній випускник нашого садочка про спортивні досягнення та перемоги, поділився секретами тренувань спортсменів, яких він готує у тренажерному залі «Атлетичний цех», запевнив дітей в тому, що у кожного є всі шанси досягти великих висот на спортивному поприщі. Тільки для цього потрібно докласти багато вольових зусиль і мати велике бажання перемогти. Водночас, Максим Вікторович перевірив знання барвінчат про олімпійські види спорту та здоровий спосіб життя. Дошкільнятам випала нагода на власні очі побачити справжніх спортсменів, їх тренування та таку безліч тренажерів, що аж дух перехоплювало!
День спортивних зустрічей продовжила тренер по фітнесу Родіонова Наталя Володимирівна, яка залучила дітлахів до цікавої розминки та пояснила їм важливість правильного харчування, дотримання режиму дня, дисципліни.


Галерея "Олімпійський урок"

Захід проводився до всеукраїнського дня фізичної культури і спорту з метою популяризації олімпійського руху, підвищення інтересу у дітей до занять спортом та пропаганди здорового способу життя.
Море позитивних емоцій і заряд бадьорості отримали в цей день не тільки діти, а й самі спортсмени разом зі співробітниками дитячого садочка.
Кiлькiсть переглядiв: 313

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.