Моїй Україні!

Моїй Україні! /виставка поробок/

Надзвичайно цікаві, яскраві роботи дітей стали експонатами виставки «Моїй Україні», присвяченої Дню Незалежності України. Що тільки не використовували маленькі творці та їх батьки для своїх робіт: серветки, листя, мішковину, папір, бісер, гілочки, солому, сіно, стрічки, нитки та інше. Дивує висока різноманітна техніка виконання, їх незвичайне поєднання при створенні роботи. Креативні виконавці поробок не жаліли ні часу, ні фантазії. Кожна робота неповторна як за дизайном так і за розміром: тут і жовто-блакитні прапори і голуби миру, символічні дерева – топіарії, ляльки-мотанки, українські хатинки та паперові сорочки-вишиванки. Переважна кількість дуже щирих і безпосередніх робіт пронизані почуттям гордості за себе, як за українців, переживань за країну та сподівань і мрій про мирне щасливе майбутнє України.

/Files/images/2017-2018/Моїй Україні!.jpg

Такі творчі виставки, організовані педагогами «Барвінка», дають віру в те, що майбутнє покоління буде кращим, а наша робота з виховання свідомих громадян України хоча й не завжди помітна, але вкрай необхідна та важлива.

/Files/images/lineechka-24.gif/Files/images/lineechka-24.gif

З Україною в серці живу

«Немає на світі кращого неба, ніж небо України, немає кращої землі, ніж наша Україна!» – під таким гаслом в нашому «Барвінку» пройшло сьогодні свято «Моїй Україні!», присвячене Дню Державного прапора та Дню Незалежності України. Малеча пригадала державні та народні символи, родинні обереги, обряди та традиції нашої країни, розповідала вірші, співала пісні про Україну, рідний край.
Урочистість, святковість, піднесеність надавало все — і веселкові барви вишиванок на дітях і дорослих, яскраво зі смаком прибраний ґанок «Барвінка», прекрасний музичний супровід національних, патріотичних мелодій. Виступи дітей щоразу сприймалися дорослими особливо зворушливо, бо несли з а собою яскравий позитив – любов до рідної України.
Справжньою окрасою стали українські таночки з цікавими рухами, яскравими костюмами та різною атрибутикою. Святкову атмосферу доповнювали українські народні ігри. За допомогою гри «Які ми – українці?» діти з’ясували, які риси характеру притаманні українцям, а гра «Ми пишаємося ними!» дала змогу згадати відомих політиків, талановитих вчених, видатних митців та спортсменів, які прославляли Україну в той чи інший час.
А найголовніше вияснили, що, досягаючи власного успіху в житті, наші громадяни — і дорослі, і юні — тим самим створюють успіх цілої країни, що ми всі є часточками великого народу і цим по-справжньому пишаємось.


Галерея "З Україною в серці живу"

Кiлькiсть переглядiв: 1144

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.