Оновлене освітнє середовище у оновленому садку

Напередодні 2018/2019 навчального року ми продовжуємо мріяти про те, щоб кожна наша дитина була успішною і щасливою у подальшому житті, не втратила свої таланти, самореалізувалася, стала особистістю. А ми, освітяни, маємо не зупинятися у творчому пошуку, рухатися вперед, постійно працювати над собою, аналізувати, навчатися і вдосконалювати свої ідеї в пошуках нових підходів для розвитку кожної ДИТИНИ, впроваджувати напрацьоване у життя.
Ми розуміємо, що кожен із нас має стати джерелом змін. Освітянською родиною нашого закладу вже зроблено багато. Разом ми йдемо шляхами благоустрою, облаштуванням ділянок, інтер’єрів нашого «Барвінка», оновлюємо приміщення для навчання та активного відпочинку наших маленьких вихованців.
Василь Сухомлинський відзначав: «Життя дитини повноцінне лише тоді, коли вона живе у світі гри, казки, музики, фантазії, творчості, без цього вона є засушеною квіткою». Тому організацію розвивального середовища груп нашого закладу будуємо таким чином, щоб дати можливість найбільш ефективно розвивати індивідуальність кожної дитини з урахуванням її схильностей, інтересів, рівня активності.
Джерелом нашого натхнення і творчості для дитини стала технологія «Стіни, які говорять», сутність якої в тому, що дитина, отримуючи необхідну інформацію, має право вибору планувати свою діяльність, конструктивно використовувати інформаційний ресурс.
Критично переглянувши можливості щодо позбавлення захаращеності непотрібним мотлохом простору групових кімнат, роздягалень, ми намагаємось перейти до нових стандартів оформлення – зменшення кількості стендів, які «не чіпляють», не несуть актуальної інформації.
Підтримана педагогами закладу побудова освітнього процесу за подієвим принципом дозволяє зробити життя дітей у дитячому садочку більш цікавим, а освітній процес - умотивованим.


Галерея "Оновлене освітнє середовище "

З метою синхронізації розвитку сфери дошкільної освіти із реформами Нової української школи педагогічний колектив нашого закладу оновив навчально-методичне забезпечення освітнього процесу, наявний асортимент дидактичних та розвивальних ігор і вправ новими цікавими посібниками та доробками.

Галерея "Оновлення через творчість"

Кiлькiсть переглядiв: 901

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.