Україна – це ми!

Я – українець. Є у мене право
На рідну мову та свою державу,
На гордий прапор золотисто – синій,
На щастя жити у такій країні.
Сьогодні в нашому закладі відбулося тематичне свято «Україна – це ми!» з нагоди Дня Конституції, на якому малюки закріпили знання про символи держави, права та обов'язки кожної дитини.
Під час свята наші барвінчата приймали участь у музично-руховому флешмобі, співали пісні, декламували вірші, змагалися в конкурсах, проявляючи кмітливість, спритність і швидкість. Родзинкою заходу став зворушливий таночок з рушниками – одвічним материнським оберегом, у виконанні дівчаток з групи «Пізнайки».
"Рідна мова і пісні, мальовнича і неповторна природа, талановитий народ і звичаї, які споконвіку шануються, передаються і дбайливо зберігаються ... Все це - наша Україна. Саме на таких заходах ми, дорослі, передаємо любов до своєї країни, з раннього віку прищеплюємо дітям активну громадянську позицію, виховуємо в них гідність, а у дітей старшого віку розвиваємо патріотизм і усвідомлення того, що життя і здоров'я, честь, недоторканність і безпека громадян України - найвища цінність держави", - зазначила вихователь закладу, ведуча свята Коломієць Наталя Іванівна.


Галерея "Україна – це ми!"

Кiлькiсть переглядiв: 451

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.